{{result.SelectedTultipNev}}
dropdown
Válassz csapatot!
dropdown

Válaszd ki a csapatod!

Ne feledd, választásod egy életre szól. Ezt követően megjelenítjük a csapatodnak megfelelő ajánlatokat. Más csapatoktól is vehetsz persze, ha mersz...

Top csapatok

Ingyenes visszaküldés Magyarország területéről! 100% pénzvisszafizetési garancia Magyarország területén ingyenes házhozszállítás 39.999 Ft-tól
Magyardropdown
×
search
Kosaram dropdown
{{VisszaszamlaloOra}} : {{VisszaszamlaloPerc}} : {{VisszaszamlaloMasodperc}}

Kosár tartalma

A kosár jelenleg üres.
Összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Tovább a rendeléshez

Ezek is érdekelhetnek

menu

{{result.SelectedTultipNev}}
dropdown
Válassz csapatot!
dropdown

Válaszd ki a csapatod!

Ne feledd, választásod egy életre szól. Ezt követően megjelenítjük a csapatodnak megfelelő ajánlatokat. Más csapatoktól is vehetsz persze, ha mersz...

Top csapatok

Magyardropdown

 

Nálunk a Cunderland-ben OTP, MKB és K&H SZÉP kártyával is fizethetsz az üzletben.

Mi az a SZÉP kártya?

Évi 450 000 Ft keret béren kívüli juttatásként adható a SZÉP kártya, mely ma már biztonságosan és díjmentesen használható több mint 24 000 elfogadóhelyen.  

A SZÉP kártyához három alszámla tartozik:

Szálláshely

A szálláshely alszámlán lévő összeget utazásszervezésre, előre összeállított utazási csomagokra, gyógyfürdő- és strandbelépőre, szálláshely-szolgáltatásra, és  egyidejűleg a szálláshelyen igénybe vett/vehető bármely szolgáltatásra is felhasználható.

Vendéglátás

Felhasználható étteremekben, gyorséttermekben, menzán, és akár ételrendelés esetén is. Egyéb vendéglátásra is felhasználható, mint például a házhozszállítás és közétkeztetés. Éttermekben, gyorséttermekben, munkahelyi menzán, ételrendeléskor is használható, de fizethető vele akár egy belföldi nyaralás szállásköltsége is. Alkoholos italt és dohánytermékeket nem lehet venni a SZÉP kártya felhasználásával. 

Szabadidő

Minden olyan szolgáltatásra felhasználható, ami a hétköznapok szabadidejének tartalmas és egészséges eltöltését szolgálják. Vásárolható vele fürdő- és strandbelépő, színházjegy, múzeum-, koncert-, fesztivál- vagy éppen állatkerti és kalandpark belépő, uszoda- és fitnesz bérlet, horgászjegy, kölcsönözhető vele sporteszköz, de fizethető vele egy sporttanfolyam, vagy akár egy balatoni hajós kirándulás, vagy lovaglás is.

A kormányrendelet értelmében 2022. december 31-ig bármelyik fül felhasználásával rendezheted a vásárlásod összegét. SZÉP kártyával való fizetés csak a 1073 Budapest, Kertész utca 24-28. szám alatti üzletünkben lehetséges, a webshopon nem.

 

 

Ügyfélszolgálat

Cunderland

Személyes Átvételi pont (Rapcity)

Nyitvatartás:
Hétfő–Péntek: 11:00–19:00
Szombat: 10:00–16:00
Vasárnap: 10:00–16:00
Címünk:

1073 Budapest, Kertész utca 24-28.

location_smallMutasd a térképen